da’s Bas

Bas woont in een piepklein dorp in Brabant, op een plek waar je de paarden en koeien vanuit z’n huis door de polders ziet struinen. Het is er mooi en rustig, en Bas woont er graag met zijn vrouwtje en drie jonge koters.

img_1265-w425

Bas is uitvinder, schrijver, analist, fotograaf, bedrijfskundige, knutselaar, muziekmaker, creatief, vliegenier, eerlijk, regisseur, coach, nieuwsgierig, bourgondiër, innovator, tennisspeler, to the point en betrokken.

Zijn moeder zei vroeger: wat z’n ogen zien, kunnen z’n handen maken. Waarop va dan bromde: Ja, kapot maken, als de stoppen weer eens uit de gangkast vlogen. Ze hadden allebei een punt.

Vliegen is mijn passie. De ruimte, vrijheid, de sensatie van het stunten en het feit dat het een denksport is. Op m’n 14e begon ik met zweefvliegen en ik heb het tot ver in m’n studententijd gedaan. Tegenwoordig hobbel ik nog weleens een rondje in een motorkist, maar nog veel te weinig.

Daarnaast heb ik een enorme passie voor creativiteit, inventiviteit en alle zinnige en onzinnige, hilarische en ambitieuze ideeënmakerij. Zolang het maar een beetje fris en bewust blijft.

Of ik werk? Ja, ik ben nog niet zover dat ik achterover kan liggen om hier en daar wat tonnen in leuke plannen te douwen, die ik vanuit m’n Frans chateau manage via Twitter. Het is een kwestie van geduld…